Hvis du har falt av hesten – få hjelp med smerten din

Er du glad i hest, er det få ting som slår en ridetur ute i naturen. I de aller fleste tilfeller går det fint, og både du og hesten din får den fine turen dere pleier. Det finnes likevel en liten sjanse for et uheldig fall.

Et fall fra den høye hesteryggen, kan være skummelt og ikke minst svært vondt, og det kan føre til skader. Derfor kan det være nyttig med en sjekk på nettet for å finne ut hvordan skadene kan behandles så fort som mulig.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Når man faller fra en slik høyde, er det fort gjort å skade både armer, skuldre og nakke. Dette er kroppsdeler det er spesielt kjedelig å få skade i, fordi det kan føre til store funksjonsnedsettelser i hverdagen. Det anbefales derfor å oppsøke kvalifisert hjelp raskt. En kiropraktor vil for eksempel kunne gi deg en kvikk behandling med fokus på leddkorreksjon, og en naprapat vil med massasje og tøying, raskt kunne finne og behandle årsaken til smertene. Klinikk for Alle tilbyr begge deler og mye annet som bedrer plager og skader. Du kan enkelt oppsøke dem for hjelp.